Vakware en MSG

Embole project van rhijn bouw
e-Mobile / Project is de nieuwste telg uit ons e-Mobile productenscala. In tegenstelling tot alle voorgaande e-Mobile softwareproducten, richt deze functionaliteit zich met name op de aannemerij.

Met deze modulair opgezette oplossing, kan de interne project administratie worden geoptimaliseerd. In combinatie met de Datalogic Lynx handheld kunnen de benodigde gegevens van de diverse werken, worden gescand en per direct worden gecommuniceerd met de backoffice. Naast uiteraard een standaard koppeling met onze bedrijfsapplicatie e-HardWare Trade, is momenteel ook voorzien in een koppeling met Vakware. Vakware is een product van Admicom, een zeer belangrijke softwareleverancier daar het gaat om ERP systemen voor de aannemerij. Admicom en MSG werken nauw samen daar het gaat over de ontwikkeling en implementatie van deze functionaliteit. Door de onafhankelijke opzet is e-Mobile / Project ook te integreren met andere bedrijfsapplicaties.

De (pilot) implementaties van e-Mobile / Project bij Van Rhijn Bouw (Katwijk) en Remco Kuijper Onderhoud (Wateringen) zijn op dit moment actueel. Het is de bedoeling dat het projectverbruik uit het magazijn en/of de onderhoudswagens wordt geregistreerd en beheerd met behulp van een draadloze scanner, uitgerust met deze functionaliteit. Dit alles ter ondersteuning van een effici├źntere en foutlozere verwerking van gegevens met betrekking tot de projectadministratie in Vakware.

Scroll Up