Telefoon en Tablet App

Dé klantbindende APP voor de (groot)handel in Nederland.

Ons verhaal begint in november 2011. In deze maand werd er bij MSG besloten om een start te maken met de ontwikkeling van professionele mobiele applicaties. In de volksmond ook wel een APP genoemd. We zijn nu bijna 5 jaar verder en kunnen we met trots onze volledig geïntrigeerde Business App’s aan u voorstellen, die we onder de naam e-Mobile / Order en e-Mobile / Sales op de markt brengen.

Gezien de stand van zaken in de huidige markt, mag het zeker innoverend worden genoemd. In het kantoor van MSG Nederland te Raamsdonksveer, direct naast de A27, hebben we het laatste lustrum niet stil gezeten. Een bedrijfsapp, speciaal gerealiseerd voor uw huidige en toekomstige klanten! Naast de brede inzetbaarheid voor handelsbedrijven binnen verschillende branches is de APP,  gezien de lange ervaring van MSG in de wereld van de technische groothandel, uitermate goed toepasbaar in de ijzerwaren en gereedschappen branche!

De APP is volledig gesynchroniseerd met de ERP database, bevat gepersonaliseerde bestellijsten en uiteraard het door u gewenste assortiment. Bij B2B worden ook de klantspecifieke prijzen getoond.  Alle beheer van de gegevens gebeurt zoals het hoort op één plaats, in de backoffice.

De MSG APP is dé oplossing voor verdere optimalisatie van uw handelsketen. Niet alleen voor uw eigen onderneming maar juist voor uw klanten, die in deze tijd meer en meer gebruik willen maken van de mogelijkheden die hun mobiele telefoon en tablet kan bieden. Zeker de nieuwe (millennium) generatie wil niet anders! Bent u geïnteresseerd in een betere klantbinding en omzetstijging, mis dan deze belangrijke ontwikkeling niet en informeer tijdig naar de mogelijkheden!

MSG Nederland – Empower your Commerce

Manage people
Supply goods
Generate customers

 

 

Scroll Up