Supply Chain

Supply Chain Management, is een oplossing waarbij het verbeteren van processen en het samenwerken met leveranciers en klanten zorgt voor efficiëntere bedrijfsvoering van uw bedrijf. MSG levert een dergelijke oplossing. Onze ERP, Scanner, Webshop en Business APP communiceren 24/7 via de MSG Cloud. Dit biedt dus een goede mogelijkheid om leveranciers en klanten te integreren in uw bedrijfsproces. Leveranciers kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een real time voorraad in uw webshop en klanten kunnen het verbruik van producten registreren door middel van een scan of businessApp oplossing. De voordelen die hieruit voortvloeien zijn; integratie, efficiëntie, minder fouten, overzicht, controle en eenvoud. Wij noemen dit ook wel ‘commerciële automatisering’. Om dit proces in goede banen te leiden heeft MSG onder andere een CSCP (Certified Supply Chain Professional) certificering in huis.

Al met al zorgt een goede SCM optimalisatie absoluut voor goede controle, meer efficiëntie en overzichtelijke integratie. Een goede invulling van ‘Supply Chain Management’ draagt daarom bij aan het succes van uw organisatie en die van uw klanten!

Bent u op zoek naar een dergelijke oplossing, dan staan wij u graag bij. Oplossingen bieden wij over het gehele traject dus vanaf de inventarisatie tot en met de implementatie en van de oplevering tot en met de onderhoudsfase.

SCM - MSG Nederland

 

Scroll Up