MSG Scan

Scanner Software

Voor al onze scanoplossingen heeft MSG een platform ontwikkeld: e-Mobile. De allereerste versie van e-Mobile is in 2008 door MSG op de markt is gebracht. Ons aanbod van scanmogelijkheden is zeer divers en levert op verschillende plaatsen in uw logistieke en commerciële proces een aanzienlijke toegevoegde waarde. Er zijn scanoplossingen voor in het WareHouse; maar ook voor vertegenwoordigers en voor klanten. Via services communiceren de scanners met onze ERP of cloud oplossingen. Koppeling aan andere systemen is op deze manier ook mogelijk. Unieke eigenschap: alle oplossingen werken on- én offline. Daardoor is e-Mobile ook hét platform in situaties waarin een internetconnectie niet altijd mogelijk (of stabiel) is.

Afhankelijk van de toepassing, werken we met verschillende soorten scanners, waarop door ons ontwikkelde software draait. Naast winst op efficiëntie binnen de eigen organisatie, behalen onze klanten met deze oplossingen tevens commerciële successen. Dit doen ze door hun klanten een handige registratie- en bestel oplossing te bieden in de vorm van geïntegreerde scanners. Onze scanoplossingen bieden een USP voor uw als bedrijf en een meerwaarde voor uw klanten, namelijk een efficiënte(re) manier van beheer van hun goederenstroom. Een geruststelling voor uw klanten is de probleemloze efficiënte invoering en verwerking van verbruikt materiaal en gepresteerde uren op een project, daar het gaat over het beheer ervan in Vakware en/of Exact.
Behoefte naar een dergelijke oplossing? Wij staan altijd klaar om u extra informatie te verschaffen.

Collect scanner van MSG

Handscanner MSG

 

 

 

 

– Dagelijkse inventarisatie van uw voorraad
– Balieverkopen en productinformatie
– Verzamelen van orders (buitendienst)
– Orderpicking
– Plaatsen van bestellingen door uw klanten
– Registratie van verbruikt materiaal op projecten
– Registratie van gewerkte uren op projecten

Voor wat betreft de automatische verwerking van materiaal en gepresteerde uren op projecten, hebben wij een scanner gekoppeld met ‘Vakware’ en ‘Exact’.Samenwerking Vakware - MSG, scanoplossingMSG scanner gekoppeld aan pakket Exact

Onze e-Mobile scanners zijn een belangrijk onderdeel van ons totaalconcept, dat in het teken staat van een zeer efficiënte bedrijfsvoering en uw ‘commerciële automatisering’.

Scroll Up