MSG App


download onze brochure

Heeft jouw bedrijf nog geen app?
Dan laat je omzet liggen. Nieuwe generaties klanten willen namelijk altijd en overal kunnen bestellen. En daarbij verwachten ze een perfecte mobile user experience. Een eigen app is daarbij onmisbaar.

Die app ligt klaar voor je. MSG heeft namelijk een standaardapp voor (groot)handelsbedrijven ontwikkeld. De app is eenvoudig te customizen op basis van jouw wensen. Zo heb je in no-time een app voor jouw klanten. En dat tegen een prijs die tot 10 keer lager ligt dan wanneer je een eigen app van scratch af laat ontwikkelen.

ERP of CMS
De app heeft zich in de praktijk al bewezen: duizenden orders werden geplaatst met de app en afgehandeld in onze ERP.  Voor de app heeft MSG ook een Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld. Daardoor kun je ook gebruik maken van de app zonder koppeling met een ERP; of kiezen voor een gedeeltelijke integratie. Zo heb je echt de touwtjes in handen. Wil je de app koppelen aan jouw ERP systeem? Wij staan er klaar voor. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mobiel betalen
In je app bij MSG is het mogelijk om gebruikers mobiel te laten betalen. Daardoor is de app ook in te zetten voor eenmalige- of contantklanten. Dat scheelt een berg administratieve rompslomp en is wel zo zeker!

Binnen één maand in de App- en PlayStore
Met het stappenplan van MSG is je app binnen één maand beschikbaar in de App- en Play Store.

Eigen design
Het aanpassen van de app aan je huisstijl is voor ons geen enkel probleem. Afhankelijk van de keuze is er altijd een betaalbare oplossing voorhanden.

Empower your Commerce. And do it the easy way!

 


 

Ontwikkeling
Het ontwikkelen van een professionele APP, volledig geïntegreerd met de backoffice (ERP) is een zeer serieuze aangelegenheid. Dat daar op dit moment nog maar weinig bedrijven aandacht aan besteden (nog maar slechts 1 op de 15 bedrijven!), zegt genoeg. MSG is al in 2011 gestart met de ontwikkeling van native Apps, met op dit moment als resultaat een volwaardige APP voor handelsbedrijven, waarmee hun klanten op een zeer snelle manier hun bestellingen kunnen plaatsen. Het gehele traject van bedrijfs- en productinformatie, het plaatsen van orders en de verwerking in het ERP systeem, is volledig geautomatiseerd! Met onze materiekennis over de afhandeling van het totale traject in de handelsketen, durven we gerust zeggen dat we met ons ‘totaalpakket onder één dak’ hiermee voorop lopen. Uiteraard is onze APP leverbaar voor zowel de telefoon als de tablet, in de varianten iOS en Android.

Vertegenwoordigers- app
Naast publieke APP’s levert MSG ook apps met speciaal ingerichte functionaliteit, bedoeld voor buitendienstmensen en/of op de beursvloer. Orders worden automatisch doorgegeven aan de ERP, een enorme besparing in administratieve rompslomp. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.

Specifieke wensen?
Is jouw bedrijf net anders? De basis voor jouw app ligt klaar. We nemen de mogelijkheden graag met je door in een vrijblijvend adviesgesprek bij jou op locatie.

Meer informatie?
In onze brochure lees je alles over de app nog eens rustig na. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel niet en bel ons voor verdere toelichting!

Onderstaand een voorbeeld van de MSG app, zoals we die ontwikkeld hebben voor de Van Buuren Groep.

APP Van Buuren Groep

Scroll Up