MSG App


download onze brochure

Heeft jouw bedrijf nog geen app?
Dan laat je omzet liggen. Nieuwe generaties klanten willen namelijk altijd en overal kunnen bestellen. En daarbij verwachten ze een perfecte mobile user experience. Een eigen app is daarbij onmisbaar.

De app ligt klaar voor je. MSG heeft namelijk een standaardapp voor (groot)handelsbedrijven ontwikkeld. De app is eenvoudig te customizen op basis van jouw wensen. Zo heb je in no-time een app voor jouw klanten. En dat tegen een prijs die tot 10 keer lager ligt dan wanneer je een eigen app van scratch af laat ontwikkelen.

De app heeft zich in de praktijk al bewezen: duizenden orders werden geplaatst met de app en al dan niet afgehandeld in onze ERP.  Door de koppeling aan een internetkassa is de app vanaf nu ook in te zetten voor eenmalige- of contantklanten. Met het stappenplan van MSG is je app binnen één maand beschikbaar in de App- en Play Store. Empower your Commerce. And do it the easy way!

appicoontjes

googleplay   appstore

Ontwikkeling
Het ontwikkelen van een professionele APP, volledig geïntegreerd met de backoffice (ERP) is een zeer serieuze aangelegenheid. Dat daar op dit moment nog maar weinig bedrijven aandacht aan besteden (nog maar slechts 1 op de 15 bedrijven!), zegt in principe genoeg. MSG heeft deze belangrijke ontwikkeling reeds in 2011 opgepakt, met op dit moment als resultaat een volwaardige APP voor handelsbedrijven, waarmee hun klanten op een zeer snelle manier hun bestellingen kunnen plaatsen. Het gehele traject van bedrijfs- en productinformatie, het plaatsen van orders en de verwerking in het ERP systeem, is volledig geautomatiseerd! Met onze materiekennis over de afhandeling van het totale traject in de handelsketen, durven we gerust zeggen dat we met ons ‘totaalpakket onder één dak’ hiermee voorop lopen. Uiteraard is onze APP leverbaar voor zowel de telefoon als de tablet, in de varianten iOS en Android. Aanpassen aan uw huisstijl en koppelen met elk ERP systeem, is voor ons geen enkel probleem. In combinatie met de door u te maken keuzes op het vlak van licentie- en gebruiksrecht, is er altijd een betaalbare oplossing voor uw bedrijfsvoering voorhanden.

Vertegenwoordigers- app
Naast deze publieke APP’s levert MSG ook apps met speciaal ingerichte functionaliteit, bedoeld voor uw buitendienstmensen en/of op de beursvloer. Orders worden automatisch doorgegeven aan de ERP, een enorme besparing in administratieve rompslomp. Nieuwsgierig? Neem gerust even contact met ons op.

Toegevoegde waarde
Met de opkomst van tablets, smartphones en de vele honderdduizenden beschikbare APP’s, zijn er serieuze mogelijkheden ontstaan voor de ontwikkeling van ‘zakelijke toepassingen’. MSG heeft in een vroeg stadium haar intrede gedaan en APP’s ontwikkeld die daadwerkelijk een bijdrage leveren als onderdeel van een optimaal functionerende handelsketen. Daarnaast moeten deze APP’s de efficiëntie kunnen verhogen, commercieel toegevoegde waarde leveren en altijd op de wensen van klanten ingericht kunnen worden.

Specifieke wensen?
Is jouw bedrijf net anders? De basis voor jouw app ligt klaar. We nemen de mogelijkheden graag met je door in een vrijblijvend adviesgesprek bij jou op locatie.

Meer informatie?
In onze brochure lees je alles over de app nog eens rustig na. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel niet en bel ons voor verdere toelichting!
Onderstaand een voorbeeld van de MSG app, zoals we die ontwikkeld hebben voor de Van Buuren Groep.

APP Van Buuren Groep

Scroll Up