5 september 2018

MSG WMS

Het Warehouse Management Systeem van MSG is een no- nonsense informatiesysteem voor het volledige magazijnbeheer van handelsbedrijven. Het systeem omvat alle functionaliteiten voor het beheren, aansturen en optimaliseren van goederenstromen. MSG levert het systeem geïntegreerd met de orderverwerking in de MSG ERP software; maar het systeem kan ook stand-alone worden geleverd en gekoppeld aan andere orderverwerkingssystemen.

Vanuit het orderverwerkingssysteem worden opdrachten aangeleverd voor orderinslag of orderpicking. Deze worden door het WMS uitgevoerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze e-Mobile scanoplossingen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de factoren die voor u belangrijk zijn. Denk aan opslag van gevaarlijke stoffen, fifo verwerking, serie of partijnummering; maar ook aan de mogelijkheid om looproutes vast te stellen of te wijzigen en locatiebeheer. Wanneer alle opdrachten zijn verwerkt, wordt de informatie automatisch teruggestuurd naar het orderverwerkingssysteem.

De kracht van de WMS oplossing van MSG ligt in de eenvoud waarmee er met het systeem gewerkt kan worden; en aan de krachtige uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan het systeem gekoppeld worden aan transportmanagementsystemen zoals Mendrix; of aan het forecasting & voorraadbeheersysteem van Slimstock. Vanzelfsprekend zijn er ook geïntegreerde mogelijkheden voor voorraadinventarisatie (cyclisch tellen) en managementinformatie.

Scroll Up