5 september 2018

MSG WMS

MSG WMS

Heb jij je voorraad op orde?

Het Warehouse Management Systeem van MSG is een no- nonsense informatiesysteem voor het volledige magazijnbeheer van handelsbedrijven. Het systeem omvat alle functionaliteiten voor het beheren, aansturen en optimaliseren van goederenstromen. MSG levert het systeem geïntegreerd met de orderverwerking in de MSG ERP. Echter kan het systeem ook stand-alone worden geleverd of gekoppeld aan andere orderverwerkingssystemen.

Scan je voorraad het magazijn in en uit.

Vanuit het orderverwerkingssysteem worden opdrachten aangeleverd voor orderinslag of orderpicking. Deze worden door het WMS uitgevoerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze e-Mobile scanoplossingen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de factoren die voor u belangrijk zijn. Denk aan opslag van gevaarlijke stoffen, fifo verwerking, serie of partijnummering; maar ook aan de mogelijkheid om looproutes vast te stellen of te wijzigen en locatiebeheer. Wanneer alle opdrachten zijn verwerkt, wordt de informatie automatisch teruggestuurd naar het orderverwerkingssysteem.

De kracht van de WMS oplossing van MSG ligt in de eenvoud waarmee er met het systeem gewerkt kan worden; en aan de krachtige uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan het systeem gekoppeld worden aan transportmanagementsystemen zoals Mendrix; of aan het forecasting & voorraadbeheersysteem van Slimstock. Vanzelfsprekend zijn er ook geïntegreerde mogelijkheden voor voorraadinventarisatie (cyclisch tellen) en managementinformatie. MSG WMS de geïntegreerde warenhouseoplossing met scanner, speciaal ontwikkeld voor de logistiek afhandeling. Meer weten? Neem contact op.

MSG WMS

Merijn van der Wijk, Consultant – Met MSG WMS krijg je de volledige controle over je magazijn. Je stopt met handmatig tellen en start met ‘slim’ scannen. Daarmee krijg je de beschikking over tal van handige functionaliteiten. De WMS oplossing is Leverbaar als integratie op je huidige ERP, geïntegreerd met MSG ERP of als stand alone.” 

Merijn van der Wijk

MSG WMS vol functionaliteiten

MSG ERP solide basis en flexibele modules

Controle over je goederenstroom.

MSG ERP Locatie

Weet waar je voorraad ligt.

MSG ERP googlen in je ERP

Zoek eenvoudig artikel informatie op.

MSG ERP orders splitsen

Stel looproutes vast.

MSG ERP voer buiten assortiment product op

Gebruik serie en partijnummering.

Handige functies

Koppelingen en integraties - wij praten met

Management rapportages
Forecasting en voorraad beheer
Opslag- en orderpick systemen
Transport- en logistieke systemen
Extern magazijn beheeder

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met​

Deze klanten gingen je voor

Raadsma
Layher
Zuiver

Vragen? Stel ze hier.

Scroll Up