5 september 2018

MSG SCAN

MSG SCAN

De scanoplossing voor in het magazijn en op locatie

Te hoge faalkosten? Je voorraad niet op peil? Gebruik een scanner. Wij leveren scanoplossingen voor alle situaties waarin je bedrijf met barcodes werkt. Doelgerichte scanoplossing die waarde toevoegen. Met scanoplossingen voor magazijnmedewerkers,vertegenwoordigers en klanten

Op deze manier wordt je verbruik ‘altijd en overal’ op een en dezelfde manier geregistreerd en verwerkt. Via webservices communiceren de scanners namelijk met ons ERP systeem, de Cloud of andere systemen. Hierdoor kun je goed sturen op het ideale voorraad level. Wat resulteert in besparing van je voorraad kosten, vermindering van de faalkosten en het creëren van overzicht. 

MSG SCAN, voor kostenbesparing, klantenbinding en procesoptimalisatie.

On- en offline scannen

De scanoplossingen werken zowel online als offline. Dit maakt de scanoplossing ook uitermate geschikt voor situaties waar je slechte verbinding met het internet of je ERP hebt. Hierdoor kun je toch je verbruik registreren en slaat het apparaat het op. Zodra je weer in bereik van internet of je ERP hebt kun je het geregistreerde verbruik doorsturen. 

Voor elke situatie wordt de meest geschikte hardware gebruikt. Hiervoor maken we gebruik van hardware oplossingen van Datalogic en Zebra. Hierbij wordt gebruik gemaakt van besturingssystemen Windows CE, Windows Mobile, Android en iOS. Meer weten, neem contact op.

Scan met Vakware

Magazijn

De scanner voor in het magazijn zorgt  voor vermindering van de faalkosten, optimalisatie van je voorraad en efficiëntie op de werkvloer. Het handmatig verwerken van orders en het verlies van niet geregistreerde goederen behoren tot het verleden.

Vertegenwoordigers

Scanners voor vertegenwoordigers zorgt voor veel meer ‘echte’ aandacht bij de klant. Vertegenwoordigers hebben namelijk veel minder tijd nodig om het verbruik te registreren en zodoende meer tijd om met de klant in gesprek te gaan.

Klanten

Wanneer je kiest voor een scanoplossing voor je klanten, dan start de ‘echte’ klantenbinding. Door klanten te voorzien van een eigen scan oplossingen hebben ze: A) Een eenvoudig manier om artikelen bij je te bestellen en B) Overzicht van de eigen voorraad.

De scanoplossingen op een rijtje

De scanoplossingen

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Koppelingen en integraties - wij praten met

Systemen
Scanners
Besturingssystemen

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Deze klanten gingen je voor

Raadsma
Layher
Zuiver

Het laatste MSG SCAN nieuws

Heb je nog vragen? Stel ze hier.

Scroll Up