5 september 2018

MSG SCAN

Voor alle situaties waarin u met een scanoplossing op zoek bent naar toegevoegde waarde heeft MSG een interessant platform ontwikkeld: e-Mobile. De allereerste versie van e-Mobile is in 2008 op de markt is gebracht. Door de jaren heen is het platform uitgegroeid tot een zeer stabiele basis voor alle denkbare scantoepassingen. Unieke eigenschap: e-Mobile werkt on- én offline. Daardoor is het platform ook uitermate geschikt in situaties waarin een connectie met het internet of met de ERP niet altijd mogelijk (of stabiel) is.

Ons aanbod van scanmogelijkheden is zeer divers en is op verschillende plaatsen in uw logistieke en commerciële proces van toegevoegde waarde. Er zijn scanoplossingen voor in het WareHouse; maar ook voor vertegenwoordigers en zelfs voor klanten. Via services communiceren de scanners met onze ERP of cloud oplossingen. Koppeling aan andere systemen is op deze manier ook mogelijk. MSG maakt dat waar, bijvoorbeeld als partner voor alle scanoplossingen van Admicom’s Vakware.

Voor elke toepassing wordt gezocht naar de meest geschikte hardware. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de besturingssystemen van Windows CE en Windows Mobile, maar ook van Android en iOS.

Door middel van scanning op mobiele devices wordt het mogelijk om de registratie van bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld inslag of uitslag) realtime te laten plaatsvinden. Daardoor wordt bespaard op de administratieve last en worden faalkosten voorkomen. Met de intelligente oplossingen van MSG is deze efficiëntieslag niet alleen mogelijk voor uw eigen organisatie, maar ook voor uw klanten. Handige registratie- en besteloplossingen voor uw klanten zijn een USP voor uw bedrijf en staan garant voor een hoge klanttevredenheid en het vergroten van de klantenbinding. Onze tip: investeer in uw commerciële automatisering!

Voorbeelden van scanoplossingen van MSG:

  • Dagelijkse inventarisatie van uw voorraad
  • Balieverkopen en productinformatie
  • Verzamelen van orders (buitendienst)
  • Orderinslag en orderuitslag in het MSG Warehouse Management Systeem
  • Plaatsen van bestellingen door uw klanten
  • Registratie van verbruik op werk
  • Urenregistratie.

Behoefte naar een degelijke scanoplossing? Maak een afspraak om te sparren over de mogelijkheden!

Scroll Up