5 september 2018

MSG SCAN

MSG SCAN

De scanoplossing voor in het magazijn en op locatie

Te hoge faalkosten? Je voorraad niet op peil? Gebruik een scanoplossing. Wij leveren scanoplossingen voor alle situaties waarin je bedrijf met barcodes werkt. Doelgerichte scanoplossing die waarde toevoegen. Met scanoplossingen voor magazijnmedewerkers,vertegenwoordigers en klanten

Op deze manier wordt je verbruik ‘altijd en overal’ op een en dezelfde manier geregistreerd en verwerkt. Via webservices communiceren de scanners met MSG ERP, de Cloud of je huidige ERP systeem. Hierdoor kun je goed sturen op het ideale voorraad level, wat resulteert in besparing van je voorraad kosten, vermindering van de faalkosten en het creëren van overzicht. 

MSG SCAN, voor kostenbesparing, klantenbinding en procesoptimalisatie.

On- en offline scannen

De scanoplossingen werken online en offline. Dit maakt de scanoplossing uitermate geschikt voor locaties met een slechte verbinding. Met andere woorden de scanner is altijd beschikbaar en zodra je weer in het bereik van internet of je ERP bent, wordt het geregistreerde verbruik automatisch door gestuurd. 

Elke situatie is anders, dus voor iedere situatie wordt de meest geschikte hardware gebruikt. Magazijnmedewerkers werken niet met dezelfde scanners als vertegenwoordigers en vice versa. Voor de hardware zijn Datalogic en Zebra de leveranciers van onze scanners. Op deze scanners wordt gebruik gemaakt de besturingssystemen Windows CE, Windows Mobile, Android en iOS. Wat er voor zorgt dat er veel mogelijkheden zijn. Van scanoplossingen op de Ipad tot scanoplossingen op stevige handscanners. Benieuwd naar een van deze mogelijkheden? Neem contact op.

Scanoplossing voor vakware gebruikers.

Voor iedere situatie een geschikte scan oplossing

Magazijn

Scanners in het magazijn zorgen voor vermindering van de faalkosten, optimalisatie van je voorraad en efficiëntie op de werkvloer. Het handmatig verwerken van orders en het verlies van niet geregistreerde goederen behoren tot het verleden. 

Vertegenwoordigers

Scanners voor vertegenwoordigers zorgen voor veel meer ‘echte’ aandacht bij de klant. Vertegenwoordigers hebben namelijk veel minder tijd nodig om het verbruik te registreren en zodoende meer tijd om met de klant in gesprek te gaan.

Klanten

Wanneer je kiest voor een scanoplossing voor je klanten, dan start de ‘echte’ klantenbinding. Door klanten te voorzien van een eigen scan oplossingen hebben ze: A) Een eenvoudig manier om artikelen bij je te bestellen en B) Overzicht van de eigen voorraad.

Functionaliteiten op een rijtje

Scanoplossingen

EMP.

EMC

Koppelingen en integraties - wij praten met

Systemen
Scanners
Besturingssystemen

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Klanten met scanoplossingen

Raadsma
Layher
Zuiver

Het laatste MSG SCAN nieuws

Heb je nog vragen? Stel ze hier.

Scroll Up