5 september 2018

MSG Portal

MSG Portal

De connectie tussen je bedrijf en de buitenwereld

Sta jij in direct contact met je klanten? Zoek je een oplossing voor het eenvoudig registreren van verbruik of voor de verkoop van goederen? De MSG Portal, het online communicatie platform om offline handelingen online zichtbaar te maken.

De MSG Portal dient onder andere als engine achter je webshop. Het is de online variant van je ERP database. Hierdoor maken we het mogelijk om online orders te verwerken en terug te koppelen aan je ERP. Wij duiken als het ware in ‘het gat’. Het maken van de connectie tussen je klanten, medewerkers en leveranciers die goederen verbruiken, verkopen of inkopen.

De MSG Portal is namelijk ook de connectie tussen je bedrijfs app of scanner en je ERP. De MSG Portal is het overkoepelende communicatie kanaal tussen registratie en verbruik op een bepaalde manier op een bepaalde locatie. Opzoek naar een communicatie platform voor efficiëntere bedrijfsvoering en de connectie met je klanten? Lees verder.

Jouw volledig geïntegreerde e-commerce platform

Zoek naar de verbinding om samen goed zaken te doen. Het is de connectie tussen je bedrijf, klanten en leveranciers waar de winst te behalen is en jij mag bepalen hoe zij jouw bedrijf zien. 

Jij mag bepalen hoe zij jouw bedrijf zien? Ja, wij maken oplossingen waar de situatie om vraagt. Software oplossingen die jouw probleem aanpakken. Ze verminderen het aantal te verrichten handelingen, bieden service en verminderen de kosten. De oplossingen die we met de MSG Portal realiseren zijn win-win oplossing. De klant of gebruiker aan de ene kant krijgt overzicht en gemak en zelf heb je minder tijd nodig voor de verwerking van verbruik of orders. Het is maar net op welk vlak jij het nodig hebt. Heb je ieder jaar moeite met de verdeling van werkkleding, geen structuur in je sleutel beheer of moeite met de jaarlijkse keuring van je gereedschap en machines? Gebruik de MSG portal en maak je organisatie efficiënt, stel je gebruikers tevreden en bespaar op je kosten.

De MSG Portal is een online communicatie platform voor de volledige breedte van je bedrijfsvoering. Het stroomlijnt processen tussen partijen met doelgerichte oplossingen. Voor het verkopen van producten fungeert de portal als basis van je webshop maar voor de keuring van gereedschap fungeert de portal als basis van MSG machine beheer. Onze oplossingen werken samen op één platform.

Één platform om je offline handelingen, online beschikbaar te maken. In sommige gevallen met een scanner of app. Bijvoorbeeld met de scanner, de scanner vereenvoudigt het proces om producten te registreren en via de portal komt het in je ERP. De portal is als het ware jouw ‘vertaal machine’ van inkomende orders en verbruik. Zodat jij dit niet meer handmatig hoeft te doen, maar dat het automatisch in je ERP of online database komt te staan.

Op zoek naar meer omzet? De connectie met je klanten, collega’s en leveranciers? En een efficiëntere bedrijfsvoeringNeem contact op of vraag extra informatie aan.

MSG APP

MSG SCAN

Het ideale platform om samen zaken te doen

Waar ben je naar opzoek?

MSG
Webshop

MSG
Kleding beheer

MSG
Sleutel beheer

MSG
Machine beheer

 


Zie je door de bomen het bos niet meer? 
Meerdere oplossingen nodig?
Of heb je een nieuw idee?

Neem contact op, wij helpen je graag.

'MSG meer dan een betrouwbare softwareleverancier, maar een echte partner'.

Hans Groeneveld, Algemeen directeur Van Buuren Groep – ‘Door hun jarenlange ervaring zijn de medewerkers van MSG in staat om deskundig mee te denken in het proces, te adviseren en eventuele verbeteringen te realiseren zowel in de e-HWT applicatie als in de door hun gebouwde webshop.’        

'Veel meer dan enkel informatie op een factuur'

Martin Overduijn, Directeur MSG Nederland – “Iedereen kijkt tegenwoordig met consumenten ogen naar zakelijke digitale oplossingen. Het is de uitdaging om hierin tegemoet te komen. Daarom maken wij je data beheersbaar, overzichtelijk maar vooral online zichtbaar. Tegenwoordig is je artikelinformatie veel meer waard dan enkel informatie op een factuur. En als jij dat niet ziet, dan doet je concurrent het.”     

Martin

Klanten met digitale oplossingen

IJzerhuis

Vragen? Stel ze hier.

Scroll Up