5 september 2018

MSG KMS

download onze brochure

Je PBM verkopen onder controle?

Dat klinkt bijna onmogelijk. De verwerking in je eigen ERP is nog tot daar aan toe. Maar de administratieve last beperken en dan toch je klanten de oplossing bieden waarmee je het verschil kan maken; dat is de uitdaging.

Met de PBM module van MSG ben je er klaar voor. Daarmee heb je de beschikking over een bijzonder volledig online Kleding Management Systeem (KMS). De module wordt geleverd als onderdeel van onze portals, maar kan ook los daarvan worden geïmplementeerd. Dat maakt de module bijzonder interessant voor de (groot)handel in bedrijfskleding. De module maakt online beheer voor de verstrekking van kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) mogelijk en ontzorgt daarmee de organisatie van zowel de leverancier als de afnemer.

Met behulp van ons online kleding management systeem, is het zeer eenvoudig om PBM en/of kleding te bestellen. De werknemers van uw klanten kunnen zelf in de gelegenheid worden gesteld om hun benodigde kleding aan te schaffen. Daarbij kan rekening worden gehouden met een persoonsgebonden budget (puntensysteem). Een uniek filtersysteem zorgt ervoor dat er niet eindeloos in het assortiment hoeft te worden gezocht. Ieder ziet alleen zijn eigen producten en maten. In het content management systeem houdt u -of houdt uw klant- de touwtjes in handen.

Door middel van honderden optimalisaties is de PBM module van MSG geschikt gemaakt voor (zeer) grote afnemers. Daarbij speelt het beheer een belangrijke rol. Krachtige import- en exportfuncties maken het mogelijk om het systeem zelfs voor grote klanten in korte tijd in te richten. Door de functies is ook de koppeling aan vrijwel elk ERP realiseerbaar. En doordat er gewerkt kan worden met algemene, klantspecifieke en zelfs (meerdere) gebruikersspecifieke assortimentslijsten is er voor elk bedrijf een eenvoudige oplossing.

Natuurlijk wordt er een orderhistorie bijgehouden, is er altijd zicht op het actuele puntensaldo en voorziet de module in de registratie van retouren. De module komt ook beschikbaar op de tablet en smartphone, als aanvulling op onze app.

Scroll Up