5 september 2018

MSG ERP

MSG ERP

Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt.

Lijkt jouw bedrijf op dat van anderen? Dat dachten we al. Jouw klanten, orderstromen en logistieke processen zijn uniek. Dan ligt het toch voor de hand om te kiezen voor een ERP-systeem dat als een maatpak aansluit bij jouw bedrijf?

Dit systeem ligt voor je klaar. MSG heeft namelijk een modulair ERP systeem ontwikkeld voor (groot)handelsbedrijven. Met alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt, talloze handige en slimme modules die je naar wens aan en uit kunt zetten en onbeperkte mogelijkheden om het ERP helemaal naar jouw wensen te customizen. Kortom: ons ERP systeem volgt jouw proces. Dat werkt een stuk prettiger dan dat we jouw proces moeten aanpassen aan de beperkingen van een softwarepakket.

Jouw core business is leidend

Onbewust weet jij waar de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ligt. Welke bedrijfsprocessen zijn uniek en welke niet? Met MSG ERP kun je deze toegevoegde waarde realiseren. Het ERP systeem is namelijk modulair opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. De modules zijn in te richten naar jouw manier van werken, wanneer dat nodig is. Een groot deel van je bedrijfsprocessen kan namelijk op een standaard manier het werk verrichten. Maar er is een deel waar jij voor je klanten en jouw bedrijf de waarde toe kunt voegen. Dit zijn de processen waarvan je de software aan moet passen op je bedrijf, en niet andersom.  

Door de modulaire opbouw van MSG ERP is dit mogelijk en zijn er oneindig integraties en koppelingen te maken. Of je nu op zoek bent naar koppelingen met leveranciers of integraties met je huidige systemen, geen probleem. Het grootste voordeel hiervan zijn de integraties met slimme logistieke oplossingen. Oplossingen die jouw offline handelingen online zichtbaar maken. Hiervoor zijn er de MSG app, portal en scanoplossing. Deze oplossingen in combinatie met je ERP zorgen voor toegevoegde waarde van jouw unieke bedrijfsprocessen.

Dus zet de eerste stap richting een gedigitaliseerde bedrijfsvoering en start vandaag. Vraag hier de brochure aan of neem contact op.

MSG ERP Brochure

Al een ERP systeem in huis?

Kijk dan bij de ‘slimme’ logistieke oplossingen. Volledig integreerbaar voor klantbinding en proces optimalisatie.

Handige functies

MSG ERP solide basis en flexibele modules

Vink aan welke modules je nodig hebt.

MSG ERP Talloze opties voor prijs-, assortiments- en locatiedifferentiatie

Bied je assortiment per klant aan.

MSG ERP snel en eenvoudig jouw assortiment beheren

Beheer eenvoudig je assortiment.

MSG ERP Toon klantspecifieke prijzen

Beheer klantspecifieke prijzen en kortingen.

MSG ERP voer buiten assortiment product op

Voer artikelen buiten het assortiment om op.

MSG ERP Locatie

Stel producten per locatie beschikbaar.

MSG ERP orders splitsen

Splits orders en stuur bestellingen in delen op.

MSG ERP googlen in je ERP

Zoek eenvoudig naar artikelen. Google in je ERP.

MSG ERP Integratie

Betaal per stuk of per 100, wij zetten het om.

MSG ERP meertalig

Meerdere talen nodig? Geen probleem.

Handige functies

Uniek, de raadpleeg functionaliteit

Met één druk op de knop – Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en altijd beschikbaar om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken. Erg handig.

Een specifieke functie nodig?

Peter van de Sande – We ontwikkelen steeds nieuwe functies voor klanten. Uit eigen ontwikkeling of op aanvraag. Deze ontwikkelde functies zijn ook beschikbaar voor jouw.

Peter

Koppelingen en integraties - wij praten met

Microsoft Office
Management rapportage
Verkoopkanalen
Transportsystemen
Productendatabases
Communicatie standaarden
Customer Relation Management
Voorraad beheer systemen
Warehouse Management Systemen
Opslag- en orderpick systemen

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met

Voordelen op een rijtje

Doordat je al jouw data en processen in één systeem hebt, krijg je grip op de logistiek en inzicht in de handel. Met deze kennis kun je gaan aansturen op betere marges.

One to rule IT all. ERP maakt een einde aan de noodzaak om verschillende systemen te gebruiken. Iedereen kan bij de informatie die hij of zij nodig heeft.

Omnichannel, klanten willen altijd en overal kunnen bestellen. Aan de MSG ERP koppel je net zo makkelijk de online verkoop kanalen als de orderverwerking in de fysieke winkels.

Koppel jouw apps en webshop aan MSG ERP en je kunt voortaan 24/7 realtime nieuwe orders verwerken. Zo zet je een stap op weg naar same of next day delivery.

Snel inspelen op veranderende omstandigheden in de markt. Je kent het wel, met onze modules en maatwerk bieden we je die flexibiliteit. MSG ERP groeit met je mee.

Te veel voorraad is duur en ‘nee’ verkopen kost je klanten. MSG ERP helpt je met realtime voorraadinformatie om de balans te vinden en voorraden te optimaliseren. 

Hoe ziet het traject eruit?

Wie begeleiden je team?

0
ERP Specialisten
0
jaar ervaring
0
regels code

Even kennis maken?
Klik hier

Deze klanten gingen je voor

Raadsma
Layher
Zuiver

Heb je nog vragen? Stel ze hier.

Scroll Up