5 september 2018

MSG ERP

MSG ERP

Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt.

Jouw klanten, orderstromen en logistieke processen zijn uniek. Heb jij alleen klanten uit de B2B? Werk je met prijsafspraken? Of heb je particulieren klanten, die allemaal de zelfde prijzen krijgen te zien. Wij richten het systeem voor je in zodat iedereen de juiste informatie krijgt en jij het overzicht behoudt. Kies voor een ERP-systeem dat aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

Dit systeem ligt voor je klaar. Een ERP systeem ontwikkeld voor handelsbedrijven, groothandels en e-commerce bedrijven. Voorzien van basis functionaliteiten, slimme modules en onbeperkte mogelijkheden om het systeem naar wens aan te passen. Kortom: Een ERP dat jouw proces volgt, in plaats van andersom.

Jouw core business is leidend

Onbewust weet jij waar de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ligt. Welke bedrijfsprocessen zijn uniek en welke niet? Met MSG ERP kun je deze toegevoegde waarde realiseren. Het ERP systeem is namelijk modulair opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. Wat betekent dat de modules zijn in te richten naar jouw manier van werken, wanneer dat nodig is.

Ben je hierbij op zoek naar koppelingen met leveranciers, integraties met je huidige systeem of naar ‘slimme’ logistieke oplossingen, dat kan. Met slimme logistieke oplossingen bedoelen wij oplossingen die jouw offline handelingen online zichtbaar maken. Dit zijn de MSG appMSG portal en MSG scan oplossing. Deze oplossingen zorgen voor extra toegevoegde waarde voor je bedrijf.

Dus zet de eerste stap richting een gedigitaliseerde bedrijfsvoering en start vandaag. Vraag hier de brochure aan over MSG ERP of neem contact op.

Al een ERP systeem in huis?

Kijk dan bij de ‘slimme’ logistieke oplossingen. Volledig integreerbaar voor klantbinding en proces optimalisatie.

Basis Modules en bijbehorende bedrijfsprocessen

Met één druk op de knop – Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en altijd beschikbaar om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken. Erg handig.

Handige functies

MSG ERP solide basis en flexibele modules

Vink aan welke modules je nodig hebt.

MSG ERP Talloze opties voor prijs-, assortiments- en locatiedifferentiatie

Bied je assortiment per klant aan.

MSG ERP snel en eenvoudig jouw assortiment beheren

Beheer eenvoudig je assortiment.

MSG ERP Toon klantspecifieke prijzen

Beheer klantspecifieke prijzen en kortingen.

MSG ERP voer buiten assortiment product op

Voer artikelen buiten het assortiment om op.

MSG ERP Locatie

Stel producten per locatie beschikbaar.

MSG ERP orders splitsen

Splits orders en stuur bestellingen in delen op.

MSG ERP googlen in je ERP

Zoek eenvoudig naar artikelen. Google in je ERP.

MSG ERP Integratie

Betaal per stuk of per 100, wij zetten het om.

MSG ERP meertalig

Meerdere talen nodig? Geen probleem.

Handige functies

Uniek, de raadpleeg functionaliteit

Met één druk op de knop – Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en altijd beschikbaar om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken. Erg handig.

Een specifieke functie nodig?

Peter van de Sande – We ontwikkelen steeds nieuwe functies voor klanten. Uit eigen ontwikkeling of op aanvraag. Deze ontwikkelde functies zijn ook beschikbaar voor jou.

Peter

Koppelingen en integraties - wij praten met

Microsoft Office
Management rapportage
Verkoopkanalen
Transportsystemen
Productendatabases
Communicatie standaarden
Customer Relation Management
Voorraad beheer systemen
Warehouse Management Systemen
Opslag- en orderpick systemen

Jouw koppeling ook hier?
Neem contact op

Koppelingen en integraties - wij praten met

Voordelen op een rijtje

Doordat je al jouw data en processen in één systeem hebt, krijg je grip op de logistiek en inzicht in de handel. Met deze kennis kun je gaan aansturen op betere marges.

One to rule IT all. ERP maakt een einde aan de noodzaak om verschillende systemen te gebruiken. Iedereen kan bij de informatie die hij of zij nodig heeft.

Omnichannel, klanten willen altijd en overal kunnen bestellen. Aan de MSG ERP koppel je net zo makkelijk de online verkoop kanalen als de orderverwerking in de fysieke winkels.

Koppel jouw apps en webshop aan MSG ERP en je kunt voortaan 24/7 realtime nieuwe orders verwerken. Zo zet je een stap op weg naar same of next day delivery.

Snel inspelen op veranderende omstandigheden in de markt. Je kent het wel, met onze modules en maatwerk bieden we je die flexibiliteit. MSG ERP groeit met je mee.

Te veel voorraad is duur en ‘nee’ verkopen kost je klanten. MSG ERP helpt je met realtime voorraadinformatie om de balans te vinden en voorraden te optimaliseren. 

Hoe ziet het traject eruit?

Wie begeleiden je team?

0
ERP Specialisten
0
Jaar ervaring
0
Regels code

Deze klanten zijn je voor gegaan

Raadsma
Layher
Zuiver

Het laatste MSG ERP nieuws

Heb je nog vragen? Stel ze hier.

Scroll Up