5 september 2018

MSG ERP

download onze brochure

Lijkt jouw bedrijf op dat van anderen?

Dat dachten we al. Jouw klanten, orderstromen en logistieke processen zijn uniek. Dan ligt het toch ook voor de hand om te kiezen voor een ERP-systeem dat als een maatpak aansluit bij jouw bedrijf?

Dat systeem ligt voor je klaar. MSG Software heeft namelijk een modulair ERP systeem ontwikkeld voor (groot)handelsbedrijven. Met alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt, talloze handige en slimme modules die je naar wens aan en uit kunt zetten en onbeperkte mogelijkheden om het ERP helemaal naar jouw wensen te customizen. Kortom: ons ERP systeem volgt jouw proces. Dat werkt een stuk prettiger dan dat we jouw proces moeten aanpassen aan de beperkingen van een softwarepakket.

Een ERP dat is opgebouwd rond jouw core business

De ERP software van MSG is modulair opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. De modules bestaan uit Basisgegevens, Verkoop, Inkoop, Voorraad, Financieel, Raadplegen, Beheer en Batchverwerking. Toegang tot informatie van klanten, leveranciers en producten is letterlijk met een klik op de knop geregeld in het unieke raadpleegmenu dat MSG bij de ERP levert. Het raadpleegmenu is een applicatie naast de ERP en kan te allen tijde worden gebruikt om informatie op te vragen, zonder het lopende werk te onderbreken. Vanzelfsprekend is er uitgebreide mogelijkheid tot functiedifferentiatie en is er een volledige integratiemogelijkheid met andere oplossingen van MSG, zoals het MSG WMS, MSG Scan, MSG App en de MSG Portal. Ook koppeling aan andere systemen is mogelijk.

Volledige integratie

Doordat wij al bijna 30 jaar kijken naar de markt en luisteren naar de behoeften van onze bestaande relaties, zorgt onze programmatuur voor een optimale efficiëntie en kostenbesparing, ook in uw organisatie. Er is een goede integratie van met Microsoft Office, maar ook met Microsoft CRM, verkoopkanalen als Bol.com en Amazon.com en met specialistische software als Kardex, Wicx, Mendrix, Slim4 of Qlik Sense. Onze software zorgt gegarandeerd voor een verbetering van de bedrijfsvoering en de optimalisatie van de binding met klanten en leveranciers.

Speciaal voor de ijzerwaren (groot)handel is de ERP van MSG uitgerust met een hang- en sluitwerkmodule en zijn de mogelijkheden voor prijsdifferentiatie, het beheer van specials en eenheden bijzonder uitgebreid. Gegevens uit EZ-Base kunnen volledig in de ERP worden geïntegreerd en aangepast, zodat deze bedrijfsspecifiek kunnen worden gebruikt in portals en apps. Vanzelfsprekend is er ook een koppeling met Nexmart. MSG heeft al meer dan 3 decennia ervaring in deze branche. We laten dan ook graag onze relaties aan het woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op.

e-HWTorder

 

Scroll Up