5 september 2018

MSG APP

Heeft jouw bedrijf nog geen app?

Dan laat je omzet liggen. Klanten, mensen, zoals jij en ik willen/eisen tegenwoordig bestelgemak. Of dit nu voor particulier of zakelijk gebruik is. Dat maakt niet uit. De mogelijkheid om altijd en overal te kunnen bestellen is bijna een gewoonte geworden. Dit geld alleen nog niet altijd voor de zakelijke markt, maar daar komt verandering in.

De MSG App ligt voor je klaar. Wij hebben namelijk een standaardapp voor handelsbedrijven ontwikkeld. De app kunnen we namelijk koppelen aan je ERP systeem, zodat de orders vanuit de app direct verwerkt worden. Voor de app hebben we ook een CMS, content management systeem, ontwikkeld. Daardoor kun je ook gebruik maken van de App zonder een koppeling met ERP; of een combinatie van beide. Het is maar net waar jij je data hebt staan.

Niet alleen de data moet kloppen maar ook het design.De app is eenvoudig te customizen naar jouw wensen en huisstijl. Zo heb je in no-time een goed gevulde app met een mooi design voor je klanten. En dat voor een prijs die tot wel 10 keer lager ligt dan wanneer je een eigen app laat ontwikkelen.

Het verhaal achter de app

In 2011 is de ontwikkeling van de app gestart. Zodat het voor bedrijven mogelijk werd om het gehele orderverwerkingsproces te automatiseren. De app zorgt echter niet alleen voor automatisering van je  orderproces maar maakt ook de connectie met je klant. De app levert dus aan twee kanten wat op: procesverbetering en klantenbinding. Nieuwsgierig geworden? Vraag de brochure aan.

Voordelen voor je bedrijf

Door het creëren van bestelgemak via de app, kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen. Je zult merken dat ze dit dan ook sneller doen. De app is de connectie met je klant, die moet goed zijn.

Omdat klanten in de app zelf de bestellingen samenstellen, neemt de kans op verwerkingsfouten af. Een klant weet zelf precies welke producten hij nodig heeft. Zo dring je faalkosten en het aantal retourzendingen terug.

Als je de app koppelt aan je ERP systeem, wordt de doorlooptijd van je order verwerking enorm verkort. Dit betekent efficiëntere order verwerking en mogelijkheden tot snellere levertijden. Vandaag besteld is morgen in huis.

Een deel van je klanten die nog per mail of telefoon bestellen kunnen dat straks via de app doen. Hierdoor hoeven orders niet meer handmatig verwerkt te worden. Zo dalen je verwerkingskosten per order.

en de klant..

Met de app biedt je je klanten een stuk bestelgemak en zorg je voor klantenbinding. Je klanten kunnen namelijk altijd en overal eenvoudig producten bij je bestellen. Je zult merken dat ze dit dan ook sneller doen.

De klant kan via de app zelf bepalen wanneer producten worden besteld en kan ook zien wanneer ze geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd voorraad heeft. Dit verminderd het aantal spoedbestellingen.

De app biedt je klant overzicht in de artikelen die besteld zijn. Zodoende kan hij of zij zelf in zien welke producten er een volgende keer weer besteld moeten worden. Dit zorgt voor minder telefoontjes en mailtjes naar kantoor.

'Binnen één maand de eerste orders'

Week 1

We inventariseren samen jouw wensen.
De belangrijkste vragen zijn: Zijn er specifieke wensen en moet er een koppeling gemaakt worden?

Week 2

We zetten het beheerplatform klaar.
Via dit beheer platform kunnen onze ontwikkelaars jouw wensen verwerken en het design aanpassen.

Week 2

Je kunt je artikelen toevoegen.
Dit hoef je niet handmatig te doen, een excel import in het beheerplatform doet wonderen.

Week 3

We bieden jouw app aan bij Apple & Google
Onze standaard app is al goedgekeurd dus we krijgen snel toegang tot de App Store en Google Play Store.

Week 4

Je kunt jouw klanten informeren
Ondertussen genereren wij voor elke klant een gebruikersnaam en wachtwoord.

Week 4

Klanten kunnen jouw app downloaden.
Binnen één week hebben Google en Apple jouw app goedgekeurd. Laat de orders maar komen !

Download hier de demo app

Deze klanten gingen je voor

Scroll Up