10 oktober 2018

Oplossingen

Oplossingen. Commercieel & Logistiek

Hoe doen jouw zakelijke klanten inkopen bij je? Hoe verwerk jij de orders daarvan? Al een goede oplossing gevonden? Onze software oplossingen voor handel en logistieke processen helpen je automatiseren en klanten te binden.

Drie oplossingen aan de voorkant waarmee klanten bestelgemak in de schoot krijgen geworpen. En jezelf rust en overzicht krijgt. Het principe van de drie is hetzelfde. Zorg voor een online kanaal waarmee je kan communiceren met je klant. Of dit nu is voor het scannen van de voorraad in bestelbusjes ,het bestellen van orders via een webshop of het verkopen van producten via de app. Er is een connectie tussen je bedrijf en de klant of leverancier nodig. Met de MSG portal, MSG App of MSG scan kunnen wij in deze behoefte voorzien.

Aan de achterkant heb je ook een systeem nodig dat al deze binnen komende aanvragen registreert en verwerkt. Hiervoor hebben wij MSG ERP, dat al je binnenkomende informatie registreert. Daar op aangesloten hebben we MSG WMS. Een Warehouse Management System dat al de orders, die op verschillende manieren binnenkomen, automatisch verwerkt. 

Op deze manier bestaat er de mogelijkheid om in de totale behoefte te voorzien. Echter hebben we in de praktijk gemerkt dat dit vaak niet het geval. Daarom zijn wij experts in het koppelen van onze producten aan andere systemen. Dus heb je een goed werkend ERP systeem maar nog geen connectie met de klant? Neem eens een kijkje bij onze oplossingen

'Registratie en verwerking'

MSG ERP

Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt.

MSG WMS

Je voorraad op orde ? Eenvoudig optellen, opruimen en locatiebeheer.

Integraties. Koppelingen. Klanten. Leveranciers.

De connectie met de buitenwereld – Wij laten ‘het’ praten. De manier waarop jij jouw bedrijf in de etalage wil zetten. Wil jij een sjaal aan, een muts op of een zonnebril? De keuze is aan jou. Dit is natuurlijk heel overdreven verwoord, maar dit is in feite waar het op neer komt.

Alle soorten en maten orderverwerking kunnen wij online realiseren. Het koppelen van meerdere leveranciers zodat je in je app een specifiek samengesteld productaanbod krijgt te zien, een online portal voor de verbruiksregistratie van je persoonlijk beschermmiddelen (MSG KMS) of het online registeren van je machine beheer.

Onze kracht is het mogelijk maken dat bepaalde middelen, producten en diensten online verwerkt kunnen worden. Wij zijn experts in het op maat maken van online oplossingen voor jouw offline handelingen. Deze oplossingen bieden we aan in de vorm van een scanner, een app of een portal. Voor meer klantverhalen en uitleg per oplossing, neem hieronder een kijkje.

'Optimalisatie en klantenbinding'

MSG App

Alles mobiel? De betaalbare app voor handelsbedrijven.

MSG SCAN

Registratie van je goederen op jouw manier?

MSG PORTAL

Één op één synchronisatie tussen ERP en webshop met online verbruiksregistratie.

MSG KMS

Het beheren van je bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen in een handomdraai.

Stel hier je vraag

Scroll Up