10 oktober 2018

Oplossingen

Oplossingen. Commercieel & Logistiek

Hoe doen zakelijke klanten inkopen bij jouw bedrijf? En hoe verwerk jij de orders daarvan? Nog geen directe connectie met de klant? Creëer bestelgemak en klantenbinding voordat ze overstappen. Software oplossingen van MSG voor handel en logistieke processen helpen jouw bedrijf te automatiseren en klanten te binden.

Klanten ontzorgen en bestelgemak creëren, dat doen de oplossingen van MSG. Het aanbod van MSG voor de connectie met de klant bestaat uit drie varianten met een en hetzelfde principe. Maak een online kanaal voor communicatie met de klant of leverancier. Of dit nu is via een app, webshop of scanner. Er is een connectie nodig tussen jouw bedrijf en de klant. Kijk voor dit soort oplossingen bij MSG APP, Portal, SCAN of KMS onderaan de pagina.

Nadat de connectie met de klant is gemaakt. Stromen de aanvragen binnen in je systeem. Dit systeem is MSG ERP en zorgt voor registratie van de inkomende informatie. Hierop aangesloten zit MSG WMS. Dit Warehouse Management System zorgt voor de automatisch verwerking van je orders. En of deze nu binnen komen via de app, portal of een scanner dat maakt niet uit.

MSG, automatische orderverwerking

'Registratie en verwerking'

MSG ERP

Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt.

MSG WMS

Je voorraad op orde ? Eenvoudig optellen, opruimen en locatiebeheer.

Koppelingen. Klanten. Leveranciers.

De connectie met de buitenwereld – Wij laten je systemen ‘praten’ en de manier waarop jij je bedrijf wil tonen, is aan jou. Wil jij een sjaal aan, een muts op of een zonnebril? De keuze is aan jou. Dit is natuurlijk heel overdreven verwoord, maar dit is in feite wel waar het op neer komt.

Alle soorten en maten orderverwerking kunnen wij online realiseren. Het koppelen van meerdere leveranciers zodat je in de app per klant een specifiek samengesteld productaanbod krijgt te zien, een online portal voor de verbruiksregistratie van je persoonlijk beschermmiddelen (MSG KMS) of het online registeren van je machine beheer. Wij maken oplossingen waar jouw situatie om vraagt.

Onze kracht? Het online verwerken van bepaalde middelen, producten of diensten. Wij zijn experts in het op maat maken van online oplossingen voor jouw offline handelingen. Deze oplossingen bieden we aan in de vorm van een scanner, app of via de portal. Ga voor meer informatie en klantverhalen naar de specifieke oplossing.

MSG Integratie

'Integratie en klantbinding'

MSG App

De connectie met je klanten. De betaalbare app voor handelsbedrijven.

MSG SCAN

Goederen registratie op locatie of in het magazijn? Op jouw manier.

MSG PORTAL

Het verbindings platform voor je bedrijf van webshop tot verbruiksregistratie.

MSG KMS

Voor online beheer van je bedrijfskleding en PBM in een handomdraai.

Stel hier je vraag

Scroll Up