MSG Informatie Bijeenkomst over de AVG

Woensdag 9 mei aanstaande organiseert MSG een nieuwe MSG Informatie Bijeenkomst (MIB). Deze vindt plaats op onze locatie in Raamsdonksveer en begint om 10:30. We heten al onze klanten en relaties van harte welkom. In het ochtendprogramma willen we met elkaar spreken over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na de lunch organiseren we een aantal interessante workshops, waarin we over nieuwe mogelijkheden willen informeren:

• MariaDB is, wereldwijd, een van de meest populaire database management systemen. Gegarandeerd Open Source en ontworpen door de ontwikkelaars van MySQL. Naast bekende namen als Wikipedia en Google, gaat MSG het werken met MariaDB aanbieden.

• MSG App: nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van de App voor contantklanten en vertegenwoordigers. Een standaardapp speciaal voor handelsbedrijven, inclusief beheerplatform, communicatieprotocollen, een mix van online- en offline functionaliteiten, een betalingssysteem en meer!

• MSG WMS: Ontwikkeling van functionaliteit voor de goederenontvangst. Door middel van gebruik van scanapparatuur verschaffen we inzicht in de logistieke stromen binnen het magazijn, waardoor interne bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd en kosten kunnen worden gedrukt.

Om 15.00 uur sluiten we de MIB af met een hapje en een drankje.

Inschrijven is mogelijk op https://www.msgnl.com/inschrijving-msg-informatiebijeenkomst/.

Graag tot ziens op 9 mei!

Met vriendelijke groet,
Team MSG

Scroll Up