Tablet APPlicatie

zuiver mobiliteit

e-Mobile / Sales is de naam van een nieuwe functionaliteit binnen ons steeds breder wordende assortiment van mobiele toepassingen. De afgelopen maanden hebben we in samenwerking met Zuiver (interior design), intensief gewerkt aan een nieuwe applicatie voor op de iPad.

Het betreft een App die lokaal op de iPad wordt geïnstalleerd en waarmee het hele assortiment, inclusief afbeeldingen, tot uw beschikking staat. Zowel voor bestaande als nieuwe klanten kunnen ter plaatse gegevens worden geraadpleegd en kunnen er orders worden ingevoerd. In het kader van de continuïteit is het een belangrijk gegeven, dat tijdens de orderinvoer geen verbinding met het internet noodzakelijk is. Met deze mobiele oplossing bent u in staat om al dan niet met behulp van een (optionele) scanner, waar u zich ook bevindt, orders te plaatsen in de backoffice (ERP).

In geval van Zuiver zal deze functionaliteit worden toegepast op de beursvloer en door agenten op locatie in binnen- en buitenland. Met behulp van genoemde draadloze scanner kunnen de orders snel en foutloos in het systeem worden geplaatst. De mogelijkheid tot het raadplegen van dagelijkse statistieken, geeft een duidelijk beeld over de resultaten tot op dat moment. Meer informatie over de Business App mogelijkheden vindt u in ons portfolio.

Scroll Up