e-Mobile / Collect

Collect scanner

Hoe eenvoudig kun je klanten binden door ze te voorzien van deze kleine (en betaalbare) oplossing, voor het bestellen van hun producten en/of het aanvullen van hun eigen voorraad.

Door een simpele druk op de knop kunnen de benodigde artikelen worden verzameld. Met behulp van een cradle / USB connectie kan de bestelling zeer eenvoudig worden geplaatst in de orderadministratie van uw systeem. Hoewel de Opticon scanner in principe niets meer betreft dan een apparaat waarmee barcodes kunnen worden gescand en verzameld, heeft MSG voor deze scanner een functioneel pad ontwikkeld, waarmee een volledig gecontroleerde orderverwerking wordt mogelijk gemaakt. Uiteraard ‘weet’ de scanner precies wie de spullen heeft besteld en op welk afleveradres de spullen moeten worden afgeleverd.

De implementatie is zeer eenvoudig. U geeft uw klant letterlijk een doos met spullen en instructies mee en hij kan er meteen mee aan de slag! Alle informatie die nodig is om een consistente order te genereren ‘hangt’ aan de scanner, zonder dat bij eventueel verlies ervan informatie verloren gaat. Op het moment van schrijven is deze slimme functionaliteit operationeel bij Het IJzerhuis in Zaandam.

Scroll Up