Dagelijkse bevoorrading: mogelijk met MSG

Terwijl jij op één oor ligt, regelt de software van MSG de bevoorrading van het dagelijks verbruik van je klanten. Jij maakt afspraken met de klant. Wij importeren de orders, aangeleverd door de klant of gebruik makend van onze Native Apps. Dat doen we, soms voor meer dan honderd werknemers van de klant in één keer. Intelligente software maakt het mogelijk orders op te splitsen per gebruiker of per kostenplaats; het tijdstip van leveren uit te stellen; of aantallen te maximeren. En voordat je terug bent op kantoor, zijn de orders al geleverd, met ons geïntegreerde WMS systeem. Heb jij klanten met meerdere onderhoudswagens en wil jij het verschil kunnen maken zonder de controle op je bedrijfsprocessen te verliezen? We hebben het antwoord voor je.

Elk bedrijf dat gebruik maakt van de MSG ERP heeft de mogelijkheid van batchgewijze (bulk) import van orders. De ERP doet het zware werk, alle tijdrovende controles. Alles wat automatisch kan, wordt automatisch gedaan. Alles wat door mensenogen gezien of beoordeeld moet worden, wordt gefilterd maar niet vergeten. In sommige gevallen geven woningstichtingen of zorginstellingen het verbruik door vanuit een eigen ERP systeem. In andere gevallen wordt gebruik gemaakt van de Native Apps van MSG om het verbruik te registreren. Omdat er -ook in de Native App- gewerkt kan worden met vaste assortimentslijsten per gebruiker, is het hele proces te automatiseren. Last but not least is het ons geïntegreerde WMS systeem dat garant staat voor een meest accurate en tijdige levering van de orders.

Voor (groot)handel én woningstichting of zorginstelling is de oplossing een enorme uitkomst. Enerzijds scheelt het een enorme administratieve rompslomp. Anderzijds is voor woningstichtingen en zorginstellingen soms de enige manier om zicht te krijgen op verbruik, zonder een volledig nieuwe ERP implementatie te laten plaatsvinden. Samenwerken in de keten is in dit geval het antwoord. MSG maakt dat mogelijk!

Algemene informatie is te vinden in onze ERP-brochure en in onze App-brochure. Ben je op zoek naar specifieke informatie over de mogelijkheden voor dagelijkse bevoorrading? Neem dan contact op met MSG.

Scroll Up