CSCP Certificering

CSCP-02

We zijn verheugd te melden dat we binnen de gelederen een Certified Supply Chain Professional hebben. Martin Overduin heeft MSG vertegenwoordigd tijdens zijn studie voor dit internationaal erkend diploma. Een felicitatie is hier zeker op zijn plaats!

De aandacht voor en het denkkader over Supply Chain Management (SCM) ontwikkelt zich in een razend snel tempo. De invloed van supply chain management op de praktische bedrijfsvoering neemt nog steeds toe. Een goede beheersing van de logistieke keten is in verband met de steeds verder toenemende globalisering van essentieel belang. Snelheid van levering, goede kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs zijn basisprincipes geworden. Dit betekent dat effectieve productie- en distributieketens essentieel zijn om de concurrentiestrijd van vandaag aan te kunnen gaan.

De opleiding Certified Supply Chain Professional (CSCP) is een internationale erkende opleiding in supply chain management. Deze opleiding is ontwikkeld door het Amerikaanse APICS, de Association for Operations Management.

Scroll Up