5 september 2018

Expertisecentrum

Win/ Webdev

MSG Nederland NV is hét expertisecentrum van Windev en Webdev in de Benelux. MSG maakt al sinds 1998 gebruik van deze ontwikkelomgevingen van PC-Soft. Van 1998 -2003 bleef het gebruik beperkt tot Windev; nadien zijn ook Webdev (2003) en Windev Mobile (2006) toegevoegd aan onze portefeuille. Daarmee is de cross- platform ondersteuning van MSG ongekend groot.

De van origine Franse ontwikkelomgeving is ontworpen om -voornamelijk datageoriënteerde- applicaties te ontwikkelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een eigen ontwikkeltaal en ook een eigen HFSQL DataBase Management Systeem (DBMS). Door de unieke eigenschappen van de ontwikkelomgeving kan MSG zeer snel inspelen op vragen met betrekking tot applicaties, blijven kosten beperkt en is het risico op compatibiliteitsproblemen tengevolge van updates van Windows of andere software uitermate klein.

Als grootste leverancier van Windev- en Webdev applicaties in de Benelux heeft MSG alle kennis en know- how in huis om expertise met betrekking tot de ontwikkeling in Windev en Webdev te leveren. We zijn als geen ander in staat om het uiterste uit de ontwikkelomgevingen te halen, zijn op de hoogte van de ins en outs om snel te kunnen ontwikkelen; weten hoe belangrijk het is om daarbij gestructureerd te werk te gaan; en bewijzen door onze producten en diensten heen dat het vervolgens mogelijk is de meest complexe software te realiseren.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk Windev en Webdev in te zetten, gecombineerd met andere platforms of andere databases. We noemen in dat kader het gebruik van Windev en Webdev en de koppeling aan het Data Base Management Systeem MariaDB.

Last but not least zijn Windev en Webdev meest geschikt om applicaties meertalig op te leveren. Voor internationale spelers hebben onze producten daardoor extra meerwaarde. Zo is onze MSG Portal zelfs vijftalig opgeleverd: in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Russisch!

Wanneer het gaat om oplevering van software op (zeer) korte termijn of om onderhoud, uitbreiding of advies met betrekking tot uw bestaande Windev of Webdev applicaties, dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Scroll Up