Kleding Management

Kleding management Systeem

Het MSG Kleding Management Systeem (KMS) maakt online beheer voor de verstrekking van kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) mogelijk en ontzorgt daarmee de organisatie van zowel de leverancier als de afnemer.

Met behulp van ons online kleding management systeem, is het zeer eenvoudig om PBM en/of kleding te bestellen. De werknemers van uw klanten kunnen zelf in de gelegenheid worden gesteld om hun benodigde spullen aan te schaffen. Dit alles binnen de context van een vooraf gedefinieerd kader voor wat betreft de soort en hoeveelheid, gebaseerd op een persoonsgebonden budget (puntensysteem).

Ons Kleding Management Systeem werkt met één bestellijst. Hierdoor ziet elke werknemer alleen de producten die voor hem of haar van toepassing zijn. Er wordt automatisch een orderhistorie bijgehouden en is er altijd zicht op het actuele puntensaldo. Door slimme export- en import functies is het beheer zeer eenvoudig. Hierdoor is een koppeling met vrijwel elk ERP pakket realiseerbaar.

Onze KMS oplossing is zeer efficiënt bij alle zaken waar werknemers op basis van een saldo of vergoedingen, hun kleding en/of persoonlijke beschermings middelen moeten kunnen bestellen.

De KMS module komt ook beschikbaar op de tablet en smartphone, als aanvulling op onze Business App!

 

 

Scroll Up